ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική Επιστροφών

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό. Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία που να προστατεύει το επίσημο κουτί του προϊόντος αλλά και το ίδιο το προϊόν, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρία μας και θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη. 

Επίσης, να υπάρχει και η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

Οι αλλαγές γίνονται πάντα με βάση τις τρέχουσες τιμές.

Η Πολιτική δωρεάν αλλαγών – επιστροφών ισχύει μόνο για προϊόντα που ΔΕΝ αγοράστηκαν με έκπτωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει χρέωση για κάθε αλλαγή ή επιστροφή 4.00€. 

Ελλάδα

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για την πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Επιστρέφετε το προϊόν με την ACS Courier με δικά μας έξοδα και μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, αποστέλλεται η αλλαγή σας ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε 2η αλλαγή υπάρχει η επιβάρυνση των 5€

Κύπρος

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για την πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Επιστρέφετε το προϊόν με την ACS Courier με δικά μας έξοδα και μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, αποστέλλεται η αλλαγή σας με την επιβάρυνση των 15€.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο χρήστης, έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, ο πελάτης θα επιβαρύνεται με κόστος αξίας 6€ για Ελλάδα και 10€ για Κύπρο (άρθρο 4 του νόμου 2251/1994). 

Προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος σε αυτήν την περίπτωση είναι να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία άθικτη, να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό, να μην έχει γίνει αποσφράγισή του και να υπάρχει διαθέσιμη η απόδειξη πώλησής του. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών, είναι συνετό να ελέγχουν τα προϊόντα κατά την άφιξή τους και παράδοσή τους σε αυτούς, για τυχόν εμφανή ελαττώματα των ίδιων των προϊόντων ή της συσκευασίας τους.

Σε περίπτωση που οι χρήστες επιλέξουν να τους αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, θα λάβουν άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας τους. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί να αγοράσει κάποιο άλλο προϊόν, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων αυστηρά εντός 14 ημερολογιακών ημερών εφόσον τα πωληθέντα προϊόντα έχουν παραληφθεί από την Εταιρεία άθικτα, αφαιρώντας πάντοτε από το προς επιστροφή ποσό τα έξοδα της αρχικής αποστολής και της επιστροφής.

Επιστροφή  Χρημάτων

Κάθε επιστροφή χρημάτων κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, θα πραγματοποιείται  εντός  10  εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή αποστολής όλων των στοιχείων επιστροφής των χρημάτων (IBAN, πληροφορίες δικαιούχου).

Σαν ποσό επιστροφής αναφέρεται το ποσό αξίας του προϊόντος χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εκάστοτε έξοδα που μπορεί να έχει πληρώσει ο πελάτης κατά την αποστολή σε αυτόν.

Όλες οι επιστροφές πραγματοποιούνται με τραπεζική μεταφορά, μέσω διαδικασίας  web banking από λογαριασμό μας σε συνεργαζόμενη τράπεζα και η εταιρεία μας αναλαμβάνει μόνο τα τραπεζικά έξοδα που βαρύνουν την τράπεζα αυτή. Τυχόν τραπεζικά έξοδα που θα προκύψουν στον πελάτη δεν είναι δυνατό να τα γνωρίζουμε και κατ’ επέκταση επιβαρύνονται στον πελάτη .

Αναλυτικά κατά περιπτώσεις πληρωμής η επιστροφή πραγματοποιείται:

Αντικαταβολή: Τραπεζική κατάθεση του ποσού της αξίας αγοράς του προϊόντος σε λογαριασμό (ΙΒΑΝ, Ονομ/νο Δικαιούχου, Συμβαλλόμενη τράπεζα) που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Απευθείας αντιλογισμός του ποσού της αξίας αγοράς του προϊόντος στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα του rollingsteps.gr είναι 100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες του κάθε οίκου και εταιρείας καθώς όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από καρτελάκι γνησιότητας. Οι συσκευασίες τους είναι οι γνήσιες, αρχικές συσκευασίες κατασκευαστριών εταιριών. Συνεπώς, σας εγγυόμαστε για την αυθεντικότητα του κάθε προϊόντος που αγοράζετε από το eshop μας.

ακολουθηστε μας
Στο instagram

INSTALOVERS

@ROLLINGSTEPS

ΚΑΛΑΘΙ

Αγαπημένα

Το καλάθι σας είναι κενό