ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές Ελλάδος

Οι αποστολές γίνονται μέσω της ACS courier ή της EASY MAIL και ο μέσος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, η διάρκεια εκτέλεσης της παραγγελίας παρατείνεται μέχρι το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό μας.

Τα μεταφορικά για παραγγελίες εντός Ελλάδος άνω των 50€ είναι δωρεάν σε κάθε άλλη περίπτωση θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 4,00€.

Αποστολές Κύπρου

Ο χρόνος για τις αποστολές στην Κύπρο είναι 5-8 εργάσιμες ημέρες και το κόστος είναι στα 10€ ενώ υπάρχει και δυνατότητα express αποστολής που το κόστος εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας και το κόστος ξεκινάει από τα 20€. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, η διάρκεια εκτέλεσης της παραγγελίας παρατείνεται μέχρι το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό μας.

Παράδοση

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην διεύθυνση την οποία ο πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Παρακολούθηση

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ACS, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού αποστολής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο Λογαριασμός μου».

Καθυστερήσεις

Η παράδοση της παραγγελίας μπορεί να καθυστερήσει:

  • Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση (Εορτές, Εκπτώσεις)
  • Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
  • Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

ακολουθηστε μας
Στο instagram

INSTALOVERS

@ROLLINGSTEPS

ΚΑΛΑΘΙ

Αγαπημένα

Το καλάθι σας είναι κενό