ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αναγραφόμενες τελικές τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ανεξαρτήτως της διακύμανσης των τιμών, ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε την αξία που αναγράφεται στο προϊόν κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Το ηλεκτρονικό κατάστημα rollingsteps.gr δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητοίς την αξία της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που έχετε επιλέξει. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 2,00 ευρώ. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

  1. Πληρωμή με κάρτα

Για άμεση εξόφληση των αγορών σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, δεχόμαστε κάρτες Visa και MasterCard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφάλειας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

  1. Με πιστωτική κάρτα

Σε αγορές με πιστωτική κάρτα υπάρχει δυνατότητα δόσεων:

3 δόσεις για αγορές άνω των 100€

6 δόσεις για αγορές άνω των 200€

  1. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος ή μεταφοράς μέσω λογαριασμού από άλλη τράπεζα, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα (“OUR”, όχι “SHA”). H επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη για συναλλαγές μέσω Ελληνικών τραπεζών. Mην επιλέξετε την επιλογή SHA (έξοδα σε βάρος αμφοτέρων), καθώς σε αυτήν την περίπτωση δε θα γίνει δεκτή η παραγγελία.

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε κάποιον από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR5901727580005758109164729
ALPHA BANK: GR3301406600660002002039329

ακολουθηστε μας
Στο instagram

INSTALOVERS

@ROLLINGSTEPS

ΚΑΛΑΘΙ

Αγαπημένα

Το καλάθι σας είναι κενό